Bleka tänderna med led lampa

Välkommen till den nya generationens tandblekning som går ut på att bleka tänderna med LED lampa! Denna metod är skonsam mot tänder, emalj och tandkött och går snabbt att utföra då en behandling tar ca 20 minuter.

Den metod som Tandblekningskliniken och Megawhite använder för att bleka tänderna med LED lampa heter Megawhite Blue Fusion och är den snabbaste teknologin för tandblekning på marknaden. Vid en behandling används en gel, Blue Fusion gelen, vars huvudingrediens är sodiumbikarbonat som har en blekande effekt. När gelen med sin unika formula belyses med LED-ljus från vår 520 nano whitening Machine, aktiveras gelen och frisätter syre, som tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningar.

Megawhite Blue Fusion har som mål att komma så nära tandens ursprungliga färg som möjligt, och efter en behandling av oss på Tandblekningskliniken kan du förvänta dig ett resultat som gör tänderna ca 5 - 9 nyanser vitare. Vår metod att bleka tänderna med LED lampa ger ett lika bra resultat som hos tandläkaren, men ger ett snabbare resultat som dessutom kostar mindre.


Boka här!

Bleka tänderna med LED lampa hemma!

Här på Tandblekningskliniken arbetar vi så att vi tar oss till dig med den nödvändiga utrustningen för att göra behandlingen och bleka tänderna med LED lampa på det ställe där du känner dig bekvämast, om det är i ditt hem eller kanske på din arbetsplats. Det hela går till så att du bokar tid hos oss, antingen på vår webbplats via vårt bokningsformulär, eller genom att du ringer på telefonnummer 076-1636047, så kommer vi ut till dig och utför behandlingen på plats.

Vi ger dig naturligtvis all information du behöver om att bleka tänderna med LED lampa när vi kommer till dig, och vi ger instruktioner om vad du ska tänka på under det närmaste dygnet efter behandlingen. Vill du veta mer redan nu är du självklart varmt välkommen att kontakta oss så kan vi besvara dina frågor.

Bleka tänderna med led lampa
Bleka tänderna med led lampa

Om Megawhite

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda.

Tandblekning hemma med Tandblekningskliniken och Megawhite.

Att bleka tänderna brukar ge ett lyft för den personen inte bara med vitare tänder utan även rent mentalt då man känner sig finare och man gillar le ofta vilket mentalt.

Tandblekning hemma hos dig ska kännas lyxigt och avkopplande. Tandblekningskliniken vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen av professionell personal när du vill göra en tandblekning emma. Vi har utrustning som är de senaste på marknaden och den bästa teknologin inom modern tid när det kommer till tandblekning

Bleka tänderna med led lampa
Bleka tänderna med led lampa
Bleka tänderna med led lampa
Bleka tänderna med led lampaBoka tid

Boka tid i vårt formulär eller ring oss för en tidsbokning. Vi brukar i regel kunna göra ett besök inom några dagar. Boka nu eller ring oss.
Läs mer!Kontakta oss

Här hittar du våra telefon nummer och vårt bokningsformulär.
Läs mer!