Tandblekning bäst i test

Om du vill bleka dina tänder så snabbt som på 20 minuter så kan vi erbjuda tandblekning bäst i test som är både snabb och enkel. Den är peroxidfri och skonsam mot tänder, emalj och tandkött. Megawhite Blue Fusion har som mål att komma så nära tandens ursprungliga färg som möjligt. Efter en behandling av oss på Tandblekningskliniken kan du förvänta dig ett resultat som gör tänderna ca 5 - 9 nyanser vitare.

Läs mer om Megawithe

När vi utför tandblekning bäst i test tar en behandling med vår metod 15 - 20 min. Därmed den snabbaste teknologin för tandblekning på marknaden. Behandlingen fungerar så att vi använder en gel, Blue Fusion gelen, vars huvudingrediens är sodiumbikarbonat. När gelen med sin unika formula belyses med LED-ljus från vår 520 nano whitening Machine, aktiveras gelen och frisätter syre, som tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningar. Metoden kan lugnt beskrivas som tandblekning bäst i test. Den ger ett lika bra resultat som hos tandläkaren, men går snabbare att genomföra och kostar mindre.


Boka här!

Tandblekning bäst i test var du än befinner dig

Här på Tandblekningskliniken arbetar vi så att vi tar oss till dig med den nödvändiga utrustningen för att ge tandblekning bäst i test på det ställe där du känner dig bekvämast, om det är i ditt hem eller kanske på din arbetsplats. Det hela går till så att du bokar tid hos oss, antingen på vår webbplats via vårt bokningsformulär, eller genom att du ringer på telefonnummer 076-1636047, så kommer vi ut till dig och utför behandlingen på plats.

Vi ger dig naturligtvis all information du behöver om blekningen och behandlingen när vi kommer, samt ger instruktioner om vad du ska tänka på under det närmaste dygnet efter behandlingen. Vill du veta mer redan nu om vår tandblekning bäst i test är du välkommen att kontakta oss så kan vi besvara dina frågor.

Tandblekning bäst i test
Tandblekning bäst i test

Om Megawhite

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda.

Tandblekning hemma med Tandblekningskliniken och Megawhite.

Att bleka tänderna brukar ge ett lyft för den personen inte bara med vitare tänder utan även rent mentalt då man känner sig finare och man gillar le ofta vilket mentalt.

Tandblekning hemma hos dig ska kännas lyxigt och avkopplande. Tandblekningskliniken vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen av professionell personal när du vill göra en tandblekning emma. Vi har utrustning som är de senaste på marknaden och den bästa teknologin inom modern tid när det kommer till tandblekning

Tandblekning bäst i test
Tandblekning bäst i test
Tandblekning bäst i test
Tandblekning bäst i testBoka tid

Boka tid i vårt formulär eller ring oss för en tidsbokning. Vi brukar i regel kunna göra ett besök inom några dagar. Boka nu eller ring oss.
Läs mer!Kontakta oss

Här hittar du våra telefon nummer och vårt bokningsformulär.
Läs mer!