Bästa tandblekning klinik

Här på stadens bästa tandblekning klinik använder vi en tandblekningsmetod som ger ett lika utmärkt resultat som hos tandläkaren. Går snabbare ett utföra och kostar dessutom mindre.

Megawhite Blue Fusion metoden är den nya generationens tandblekning som är skonsam mot tänder, emalj och tandkött och är fri från peroxider. Den snabbaste teknologin för tandblekning på marknaden. Vid en behandling används en gel, Blue Fusion gelen, vars huvudingrediens är sodiumbikarbonat som har en blekande effekt. När gelen med sin unika formula belyses med LED-ljus från vår 520 nano whitening Machine, aktiveras gelen och frisätter syre, som tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningar.

Megawhite Blue Fusion har som mål att komma så nära tandens ursprungliga färg som möjligt. Efter en behandling av oss på den bästa tandblekning klinik kan du förvänta dig ett resultat som gör tänderna ca 5 - 9 nyanser vitare.


Boka här!

Bästa tandblekningskliniken gör hembesök

Eftersom vi vill vara den bästa tandblekning kliniken arbetar vi på ett sådant sätt att vi tar oss till dig med den nödvändiga utrustningen för att utföra behandlingen på det ställe där du själv känner dig bekvämast. Kanske är det i ditt hem eller kanske på din arbetsplats. Eller varför inte samla ihop ett gäng vänner för en rolig delad upplevelse? För att boka tid hos oss kan du antingen ringa oss på telefonnummer 076-1636047, eller boka på vår webbplats via vårt bokningsformulär, så kommer vi ut till dig och utför behandlingen på plats.

Som den bästa tandblekning kliniken ger vi dig naturligtvis all information du behöver om blekningsmetoden och behandlingen när vi kommer till dig. Vi ger också instruktioner om vad du ska tänka på under det närmaste dygnet efter behandlingen. Vill du veta mer redan nu är du självklart varmt välkommen att kontakta oss så kan vi besvara dina frågor, för som bästa tandblekning klinik vill vi att du känner dig trygg med behandlingen hela vägen!

Bästa tandblekning klinik
Bästa tandblekning klinik

Om Megawhite

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda.

Tandblekning hemma med Tandblekningskliniken och Megawhite.

Att bleka tänderna brukar ge ett lyft för den personen inte bara med vitare tänder utan även rent mentalt då man känner sig finare och man gillar le ofta vilket mentalt.

Tandblekning hemma hos dig ska kännas lyxigt och avkopplande. Tandblekningskliniken vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen av professionell personal när du vill göra en tandblekning emma. Vi har utrustning som är de senaste på marknaden och den bästa teknologin inom modern tid när det kommer till tandblekning

Bästa tandblekning klinik
Bästa tandblekning klinik
Bästa tandblekning klinik
Bästa tandblekning klinikSå går det till

Du ringer oss eller fyller i ett formulär tar vi kontakt på telefon för en kort konsultation. Vi bokar in en tid för att komma hem till dig eller till din arbetsplats. Du får en kort info om blekningen när vi sus och sedan sitter du med blekningen i 15- 20 minuter. Efteråt får du instruktioner på vad du ska tänkta på de närmsta 24h.
Läs mer!Metoden

Tandblekningskliniken och Megawhite som är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda
Läs mer!Boka tid

Boka tid i vårt formulär eller ring oss för en tidsbokning. Vi brukar i regel kunna göra ett besök inom några dagar. Boka nu eller ring oss.
Läs mer!Kontakta oss

Här hittar du våra telefon nummer och vårt bokningsformulär.
Läs mer!