Tandblekningskliniken och Megawhite som är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda

Image
Image
  • Nya Megawhite Blue Fusion är den senaste och snabbaste teknologin inom tandblekning som finns på marknaden. Den är peroxidfri och är skonsam mot tänder och tandkött.

  • Huvudingrediensen är sodiumbikarbonat som har en blekande effekt. I kombination med att det effektiva LED ljuset från 520 nano whitening Machine kommer i kontakt med den unika Blue fusion gelen, så sätter katalsysatoraktiveringen i gelen igång och frisätter syre, som skapar tryck och tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningarna.

  • Den unika Blue fusion formulan i kombination med LED ljuset, accelererar processen samtidigt som den skonsamt bleker tandens yta utan att skada tanden, tandkött eller emaljen.
ImageImage
Image