Tandblekning

Välkommen till den nya generationens tandblekning som går ut på att bleka tänderna med en kombination av den unika Blue Fusion gelen och LED-ljus! En behandling är skonsam, smärtfri och går snabbt att utföra.

Den metod som Tandblekningskliniken och Megawhite använder vid tandblekning heter Megawhite Blue Fusion, tar ca 15 - 20 minuter att utföra, och är därmed den snabbaste teknologin för tandblekning på marknaden. Behandlingen är snäll mot tänder och tandkött och är fri från peroxider. Vid en behandling används Blue Fusion gelen, vars huvudingrediens är sodiumbikarbonat. När gelen belyses med LED-ljus från vår 520 nano whitening Machine, aktiveras gelen och frisätter syre, som tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningar.

Målet med metoden är att komma så nära tandens ursprungliga färg som möjligt, och både denna och enskilda personers förutsättningar varierar, men efter en tandblekning kan man förvänta sig ett resultat som gör tänderna ca 5 - 9 nyanser vitare.


Boka här!

Enkelt koncept för Tandblekning

 • Senaste och snabbaste teknologin på marknaden
 • Utvecklad och används av tandläkare
 • Väteperoxidfri
 • 100% smärtfritt, inga ilningar
 • Säkert & effektivt
 • Upp till 15 nyanser vitare tänder på 15 min. De flesta kunder får 5- 9 nyanservitare. Resultatet varierar beroende på tandens ursprungliga nyans ochgenetik.
 • Upp till 6 gånger snabbare än de flesta andra tandblekningar
 • Ej skadligt för tanden eller emaljen
 • Världsunik exklusiv formula
 • Färdigfylld tandskena designad att passa alla
 • Behandling kan göras vid behov 2 - 4 ggr per år.

Tandblekning

Vi utför tandblekning i ditt hem!

Om du vill få dina tänder blekta på ett enkelt och bekvämt sätt, och kanske inte har tid eller lust att ta dig ut eller åka långa vägar, är Tandblekningskliniken rätt val, då vi utför tandblekning via hembesök hos dig. Det hela går till så att du bokar tid hos oss, antingen på vår webbplats via vårt bokningsformulär, eller genom att du ringer på telefonnummer 076-1636047, så kommer vi ut till dig och utför behandlingen på plats, där du själv känner att det är mest bekvämt. Det kan vara i ditt hem, på din arbetsplats, eller varför inte samla några vänner som är lika intresserade som du av ett vitare leende?

När vi gör ett hembesök tar vi med oss all utrustning och alla produkter som behövs hem till dig, och ger dig naturligtvis all information du behöver om blekningen och behandlingen på plats, samt ger instruktioner om vad du ska tänka på under det närmaste dygnet efter behandlingen. Vill du veta mer redan nu är du välkommen att kontakta oss så kan vi besvara dina frågor.

tandblekning
tandblekningSå går det till

Du ringer oss eller fyller i ett formulär tar vi kontakt på telefon för en kort konsultation. Vi bokar in en tid för att komma hem till dig eller till din arbetsplats. Du får en kort info om blekningen när vi sus och sedan sitter du med blekningen i 15- 20 minuter. Efteråt får du instruktioner på vad du ska tänkta på de närmsta 24h.
Läs mer!Metoden

Tandblekningskliniken och Megawhite som är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda
Läs mer!Boka tid

Boka tid i vårt formulär eller ring oss för en tidsbokning. Vi brukar i regel kunna göra ett besök inom några dagar. Boka nu eller ring oss.
Läs mer!Kontakta oss

Här hittar du våra telefon nummer och vårt bokningsformulär.
Läs mer!