Tandblekning hembesök

När du vill få dina tänder blekta på ett enkelt och bekvämt sätt, och kanske inte har tid eller lust att ta dig ut eller åka långa vägar, kan vi på Tandblekningskliniken komma på tandblekning hembesök hos dig. Det hela går till så att du bokar tid hos oss, antingen här på vår webbplats via vårt bokningsformulär, eller genom att du ringer på telefonnummer 076-1636047, så kommer vi ut till dig på tandblekning hembesök och utför behandlingen på plats, där du själv känner att det är mest bekvämt. Det kan vara i ditt hem, på din arbetsplats, eller varför inte samla några vänner som är lika intresserade som du av ett vitare leende?

När vi gör ett tandblekning hembesök tar vi med oss all utrustning och alla produkter som behövs hem till dig, och ger dig naturligtvis all information du behöver om blekningen och behandlingen på plats, samt ger instruktioner om vad du ska tänka på under det närmaste dygnet efter behandlingen. Vill du veta mer redan nu är du välkommen att kontakta oss så kan vi besvara dina frågor.


Boka här!

Hur fungerar blekningen vid tandblekning hembesök?

Den metod som Tandblekningskliniken och Megawhite använder vid tandblekning hembesök heter Megawhite Blue Fusion, tar 15 - 20 min per behandling och är därmed den snabbaste teknologin för tandblekning på marknaden. Behandlingen är snäll mot tänder och tandkött och är fri från peroxider. Vid en behandling används en gel, Blue Fusion gelen, vars huvudingrediens är sodiumbikarbonat. När gelen med sin unika formula belyses med LED-ljus från vår 520 nano whitening Machine, aktiveras gelen och frisätter syre, som tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningar.

Målet med metoden är att komma så nära tandens ursprungliga färg som möjligt, och både denna och enskilda personers förutsättningar varierar, men efter ett tandblekning hembesök kan man förvänta sig ett resultat som gör tänderna ca 5 - 9 nyanser vitare.

tandblekning hembesök
tandblekning hemma

Om Megawhite

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda.

Tandblekning hemma med Tandblekningskliniken och Megawhite.

Att bleka tänderna brukar ge ett lyft för den personen inte bara med vitare tänder utan även rent mentalt då man känner sig finare och man gillar le ofta vilket mentalt.

Tandblekning hemma hos dig ska kännas lyxigt och avkopplande. Tandblekningskliniken vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen av professionell personal när du vill göra en tandblekning hemma. Vi har utrustning som är de senaste på marknaden och den bästa teknologin inom modern tid när det kommer till tandblekning

Läs mer om Megawite här!

tandblekning hembesök
tandblekning hembesök
tandblekning hembesök
tandblekning hembesökBoka tid

Boka tid i vårt formulär eller ring oss för en tidsbokning. Vi brukar i regel kunna göra ett besök inom några dagar. Boka nu eller ring oss.
Läs mer!Kontakta oss

Här hittar du våra telefon nummer och vårt bokningsformulär.
Läs mer!