Tandblekning hemma

Funderar du på att göra tandblekning hemma? Vi på Tandblekningskliniken gör hembesök med en ny unik metod som heter Megawhite. Från att vi kommer hem så är vi klara på 40 minuter och dina tänder har fått en vitare nyans upp till 15 ggr. I snitt så blir det 5-9 ggr vitare allt beronde på hur dina förutsättningar är.

Du ringer eller mailar oss så har vi en kort konsultation där vi berättar om metod och förutsättningar. Sen bokar vi en tid där vi kommer hem till dig med vår personal och utrustning.


Boka här!

Enkelt koncept för Tandblekning hemma

 • Senaste och snabbaste teknologin på marknaden
 • Utvecklad och används av tandläkare
 • Väteperoxidfri
 • 100% smärtfritt, inga ilningar
 • Säkert & effektivt
 • Upp till 15 nyanser vitare tänder på 15 min. De flesta kunder får 5- 9 nyanservitare. Resultatet varierar beroende på tandens ursprungliga nyans ochgenetik.
 • Upp till 6 gånger snabbare än de flesta andra tandblekningar
 • Ej skadligt för tanden eller emaljen
 • Världsunik exklusiv formula
 • Färdigfylld tandskena designad att passa alla
 • Behandling kan göras vid behov 2 - 4 ggr per år.

Image
tandblekning hemma

Om Megawhite

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda.

Tandblekning hemma med Tandblekningskliniken och Megawhite.

Att bleka tänderna brukar ge ett lyft för den personen inte bara med vitare tänder utan även rent mentalt då man känner sig finare och man gillar le ofta vilket mentalt.

Tandblekning hemma hos dig ska kännas lyxigt och avkopplande. Tandblekningskliniken vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen av professionell personal när du vill göra en tandblekning emma. Vi har utrustning som är de senaste på marknaden och den bästa teknologin inom modern tid när det kommer till tandblekning

tandblekning hemma
tandblekning hemma
tandblekning hemma
tandblekning hemmaSå går det till

Du ringer oss eller fyller i ett formulär tar vi kontakt på telefon för en kort konsultation. Vi bokar in en tid för att komma hem till dig eller till din arbetsplats. Du får en kort info om blekningen när vi sus och sedan sitter du med blekningen i 15- 20 minuter. Efteråt får du instruktioner på vad du ska tänkta på de närmsta 24h.
Läs mer!Metoden

Tandblekningskliniken och Megawhite som är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda
Läs mer!Boka tid

Boka tid i vårt formulär eller ring oss för en tidsbokning. Vi brukar i regel kunna göra ett besök inom några dagar. Boka nu eller ring oss.
Läs mer!Kontakta oss

Här hittar du våra telefon nummer och vårt bokningsformulär.
Läs mer!