Tandblekning Stockholm

Tandblekning Stockholm? Vi på Tandblekningskliniken gör tandblekning i Stockholm Tandblekningskliniken gör hembesök med en ny modern metod som heter Megawhite som är snabb , skonsam och effektiv. Från att vi kommer hem till dig så är vi klara på 45 min och dina tänder har fått en vitare nyans upp till 15 ggr. I snitt så blir det 5-9 ggr vitare allt beroende på hur dina tänder är innan behandling. Du ringer eller bokar i vårt formulär så har vi en kort konsultation där vi berättar om metod och förutsättningar. Sen bokar vi en tid där vi kommer hem till dig med vår personal och utrustning.

Om Megawhite tandblekning, Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en unik och formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är helt utan smärtor. Det här är den nya generationens tandblekning som säker, rolig och snabb.


Boka här!

Gör tandblekning Stockholm

 • Senaste och snabbaste teknologin på marknaden
 • Utvecklad och används av tandläkare
 • Väteperoxidfri
 • 100% smärtfritt, inga ilningar
 • Säkert & effektivt
 • Upp till 15 nyanser vitare tänder på 15 min. De flesta kunder får 5- 9 nyanservitare. Resultatet varierar beroende på tandens ursprungliga nyans ochgenetik.
 • Upp till 6 gånger snabbare än de flesta andra tandblekningar
 • Ej skadligt för tanden eller emaljen
 • Världsunik exklusiv formula
 • Färdigfylld tandskena designad att passa alla
 • Behandling kan göras vid behov 2 - 4 ggr per år.
tandblekning stockholm
tandblekning i stockholm

Gör tandblekning Stockholm

Att bleka tänderna gör oftast våra kunderna gladare dels för att dom får vita tänder och för att man inte länge skäms över sina tänder och börjar le automatiskt.

Tandblekning i Stockholm med Tandblekningkliniken hemma hos dig ska kännas lyxigt och avkopplande.

Läs om när vi vår på en webbyrå och gjorde tandblekning på några av deras medarbetare.

Tandblekningskliniken vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen av duktig personal när du vill göra en tandblekning hemma Vi har utrustning som är de senaste på marknaden och den bästa teknologin tandblekning.

Läs mer här!

tandblekning stockholmSå går det till

Du ringer oss eller fyller i ett formulär tar vi kontakt på telefon för en kort konsultation. Vi bokar in en tid för att komma hem till dig eller till din arbetsplats. Du får en kort info om blekningen när vi sus och sedan sitter du med blekningen i 15- 20 minuter. Efteråt får du instruktioner på vad du ska tänkta på de närmsta 24h.
Läs mer!Metoden

Tandblekningskliniken och Megawhite som är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula som ger samma resultat som hos tandläkaren, men med snabbare resultat och mera kvar i plånboken och är 100% smärtfritt. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda
Läs mer!Boka tid

Boka tid i vårt formulär eller ring oss för en tidsbokning. Vi brukar i regel kunna göra ett besök inom några dagar. Boka nu eller ring oss.
Läs mer!Kontakta oss

Här hittar du våra telefon nummer och vårt bokningsformulär.
Läs mer!